Ga naar de inhoud

Over ons

Onze missie en visie

Hallo,

Ik ben Samira Gougou, moeder van 3 kinderen, 2 meisjes en 1 jongen.

Thuiszorg Alzorg is ontstaan vanuit mijn persoonlijke missie; mensen de zorg geven die ze nodig hebben.

Er wordt vaak niet genoeg gekeken naar de mens achter de zorgvraag. Ik ben van mening dat dit anders moet kunnen. Ik kwam erachter dat mensen veel meer in hun kracht staan als er nèt dat beetje extra wordt gedaan. Daarom ben ik gaan uitzoeken hoe een thuiszorg wordt opgezet.

De meeste mensen denken dat de thuiszorg alleen voor oudere mensen is en dat je alleen komt voor de persoonlijke verzorging. De zorg is veel meer dan dat. We maken een praatje, spelen een spelletje, maken een wandeling en bieden een luisterend oor aan. Samen met de cliënt, partner en gezin kijken we welke zorg en ondersteuning nodig is. Iedereen is uniek en elk mens heeft recht op goede zorg ongeacht afkomst, achtergrond, cultuur, religie en leefstijl. Iedereen is welkom bij Thuiszorg Alzorg.

Missie & visie

Respect voor elkaar, voor iemands achtergrond, cultuur en eigen leefstijl vinden wij belangrijk. Thuiszorg Alzorg stelt de cliënt centraal en heeft als doel het ondersteunen, behouden en bevorderen van kwaliteit van leven.

Om dit te bereiken  hebben wij de volgende speerpunten:  Persoonlijk, Oprecht, Vertrouwd

Thuiszorg ALzorg heeft de visie om mensen zo lang mogelijk te ondersteunen om eigen regie te geven aan hun leven en dit te behouden.

Ieder individu heeft zijn eigen identiteit, waarden, normen, en overtuigingen.

Thuiszorg  Alzorg streeft naar oplossingen voor cliënten die hun zelfredzaamheid en zorgonafhankelijkheid ondersteunen en kwaliteit van leven in stand houden of verbeteren. Werken vanuit de zorgvisie van Thuiszorg Alzorg betekent dat iedere cliënt en zijn persoonlijke situatie uniek zijn.

Neem contact met ons op

Per mail op info@thuiszorgalzorg.nl
Telefonisch op 06 - 22 84 56 81 / 085 - 5000 130

Contactgegevens

Thuiszorg Alzorg

Rechterstraat 6 b

5281 BV Boxtel

06 – 22845681 / 085 – 5000130

info@thuiszorgalzorg.nl

KvK 74082302