Ga naar de inhoud

Huishoudelijke hulp

Huishoudelijke hulp

De gemeente waar u woont, bepaalt of u voor hulp bij het huishouden in aanmerking komt. Dit moet u bij het WMO-loket van uw gemeente aanvragen. Het is uiteindelijk de gemeente waar u woont, die bepaalt of u gebruik kunt maken van professionele hulp bij het huishouden.
Gaat de gemeente akkoord met uw aanvraag, dan ontvangt Thuiszorg Alzorg uw beschikking en wordt er telefonisch contact met u opgenomen voor het maken van vervolgafspraken.

Intake

Het eerste gesprek met de wijkverpleegkundige is een intakegesprek. Je bespreekt samen jouw wensen en behoeften en welke ondersteuning je kunt krijgen. De wijkverpleegkundige geeft de uiteindelijk indicatie die jij nodig hebt om de zorg vergoed te krijgen van jouw zorgverzekering.
De zorg en ondersteuning die je krijgt, draagt vooral bij aan jouw zelfredzaamheid. Het intakegesprek met de wijkverpleegkundige vindt meestal plaats bij jou thuis. Aan de hand van het intakegesprek stelt de wijkverpleegkundige een zorgplan op. Hierin staan de afspraken die je met de wijkverpleegkundige hebt gemaakt en jouw persoonlijke doelen.

Neem contact met ons op

Per mail op info@thuiszorgalzorg.nl
Telefonisch op 06 - 22 84 56 81 / 085 - 5000 130

Contactgegevens

Thuiszorg Alzorg

Rechterstraat 6 b

5281 BV Boxtel

06 – 22845681 / 085 – 5000130

info@thuiszorgalzorg.nl

KvK 74082302